ja då var det dagens middag;)
hemmagjorda hamburgare och coleslaw
men jag behöver hjälp av er proffs!!!
lchf lr inte-har ni gjot coleslaw nån gång????
hamburgarna blev nämligen väldigt bra
även om de var liite svårt och hålla ihop dem
men coleslawn blev såå blaskig och smaklös
inte äclig utan helt ätbar men inte som det ska vara liksom
brukar ni koka kålen innan?????
vad har ni för gojs???
help!!!
4 kommentarer:
ha du ägg i köttfärsen?? det brukar hålla ihop det bra!!
ja TVÅ tom;(
Majonäs Massa i coleslawen då blir den krämig! Fiberhusk i hamburgarna lite grann istället för ströbröd! Förresten säljs lite lchf grejer pÅ maxi nu!
ahh hade majo i coleslawn men man ska nog tusan inte koka kålen innan;( min mammis sa nyss att de borde jag väl fattat men det stod ju så i receptet;P well well;) och ja de hade jag i, fiberhusk alltså=)
då måste jag kolla maxi för de e typ enda stället där jag inte kollat än;)
tack så jätte mycket för tipsen=)) har du hållt på länge??
Skicka en kommentar