tisdag 11 februari 2014

I en perfekt värld...

I en perfekt värld hade mamma och barn  vaknat halv 8 utvilade och redo att möta dagen och Förskolan! Inte klockan halv tio när barnet börjar halv nio och med så svullna ögon att mamman knappt ser klockan. Bebisen får väckas, hon sover sött efter en kaotisk kväll och stökig tidig morgon.
Mamma och barn hade stigit lugnt upp, ätit frukost i lugn och ro och i lugn takt klätt på sig ytterkläder och både mamma och bebis hade klätt på sig riktiga kläder och borstat håret. Inte kastat sig upp, brett en smörgås samtidigt som hon klär på stora barnet byxor som tydligen är för korta men som inte hinns bytas nu, ringer  förskolan och säger att de är på väg och på med jacka, överdragsbyxor och tryck in mackan nurå!! På med mysbyxor på mamman och snabb borstning med handen. Bebis få på pyjamasbyxor och så ut i bilen!
I en perfekt värld skulle inte förskolan ha utedag just idag och stod såklart inte redo och väntade på ett barn!
Väl framme på parkeringen hade det varit sandat och fint. Absolut inte glasbana så att mamman drar dit värre än Ever, landar på sina redan dåliga knän och blir sittande kvidande i smärtor och inte kan resa sig på en lång lång stund. Då haltandes och med grus i baken.
I en perfekt värld har personalen inte ens klätt på alla barnen och väntar inte! 
Det har det inte i min värld heller- troligtvis för att de inte heller lever i en perfekt värld. THANK GOD!!

Inga kommentarer: