onsdag 29 augusti 2012

efterlysning*

vem rekommenderade brio sing som vagn??
jag är super inne på den och skulle gärna vilja veta mer!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det var jag! Den är superbra! Går att fälla ihop i ett ryck med sittdelen på. Får plats i ett vanligt bagage (vi har inte kombi). Brio primo babyskydd går att knäppa på och det finns ståbräda till. Finns i snygga färger! Se till att du får 2011-2012-2013:s modell för där vet jag att det går med babyskyddet. Vi gav 6000 för en ny vagn med sitt och liggdel och brio skötväska

Unknown sa...

jag har kollat massa på den och e super sugen- de bli kanske en sån trots allt';) ha med sett super bra erbjudande på den och babyskydd både på nät och i butik=)
Tack!!

Anonym sa...

Den finns även i snygga färger! Rött, grönt, brunt, blått och man kan få olika färger på chassit. Silver eller svart. Du kan dessutom få olika färg på ligg och sittdelen. Det är en smidig vagn. Ingen sån där stor "gammaldags" vagn. Det negativa kan vara att det är dålig svikt i. Det är inga lufthjul. Den är dock sjukt lätt. Kan fälla upp den med en hand.

Lisette sa...

Var oxå jättesugen på den till Emil, hade nästan bestämt mej för den... men... Det blev en Brio Happy i stället, tyckte den var mer rejäl då jag går en del... Och framför allt "gunget"... Om du blir sugen på Brio Happy, helsvart, så funderar jag på att sälja min för 3500 kr, använder mest sulkyn nu och för att inte förlora för mycket pengar. Kram!!!